Închide

Campioana CFR luptă pentru primul trofeu al sezonului. Echipa probabilă la meciul cu Sepsi

Sport by Actual de Cluj - iul. 09, 2022 0 189

CFR Cluj și Sepsi se înfruntă în Supercupa României, la Arad, pe stadionul „Francisc Neuman”, în primul meci al sezonului din România.

Campioana vine după un 0-0 în preliminariile Ligii Campionilor, la Erevan, cu Pyunik și săptămâna viitoare va juca returul, astfel că, e de așteptat ca Dan Petrescu să facă anumite schimbări în primul „11” în echipa de start.

De partea cealaltă, Sepsi e considerată una dintre echipele tari ale Ligii 1 și vine după o pregătire de vară cu rezultate remarcabile, cu victorii clare în fața unor formații de primă ligă.

CCA a anunțat că meciul pentru Supercupă va fi condus la centru de Adrian Cojocaru. Brigada de arbitri va mai fi formată din asistenții Valentin Avram și Ciprian Danșa. Cel de-al patrulea oficial va fi Iulian Dima.

Meciul care va avea loc pe stadionul „Francisc von Neumann” din Arad va fi primul meci din România care va beneficia de tehnologia VAR. Prin urmare, brigada de arbitrii va fi completată cu Istvan Kovacs (arbitru VAR), Mihai Artene (asistent VAR) și Ovidiu Hațegan (suport VAR).

Echipe probabile:

CFR: Bălgrădean – Cr. Manea, Yuri, Graovac, Brucici –  Boateng, Bordeianu – Deac, Ad. Păun, Petrila – Betancor

Antrenor: Dan Petrescu

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu –  C. Matei, N. Păun,  I. Gheorghe – Bărbuț, Tudorie, Ștefănescu

Antrenor: Cristiano Bergodi

Nici un comentariu

Scrie un comentariu