Închide

Campania biletelor de sănătate gratuite se mută la școli. Elevii de la școlile private fac genuflexiuni și donează bilete pacienților Institutului Oncolocic sau Asociației de Autism Transilvania

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - oct. 06, 2020 1 344

5.000 de bilete gratuite de o călătorie pe mijloacele de transport în comun  au fost câștigate de clujeni după ce au acceptat să facă mișcare în prima stație smart de autobuz din România, cea din centrul Clujului. Cine a fost în stația de pe Memorandumului și a făcut 20 de genuflexiuni a primit un bilet gratuit, numit de organizatori biletul de sănătate, în cele 10 zile de când a fost lansată campania. Din 5 octombrie, echipa „Sports Fesitval”, care a lansat conceptul spune că va susține și anumite cauze umanitare.

La începutul acestei săptămâni, elevii de la Transylvania College vor face genuflexiuni și vor dona Biletele de Sănătate astfel câștigate pacienților Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca și rudelor lor. Marți, 6 octombrie, elevii Școlii Gimnaziale Internaționale Spectrum, vor dona Biletele de Sănătate Asociației Autism Transilvania. Vor face genuflexiuni și vor da mai departe biletele și jucătorii de la U-BT Cluj-Napoca.

Biletele de sănătate pot fi folosite pe mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca, zona urbană, și sunt valabile până la finalul anului 2020.

Potrivit Sports Festival, în cadrul stației de transport în comun smart instalată în Cluj-Napoca s-au eliberat 5000 de bilete de călătorie gratuite celor care au făcut cele 20 de genuflexiuni în cele 10 zile de când a fost montată această stație prin care Sports Festival a vrut să încurajeze mișcarea în oraș.

„Cei 5000 de clujeni au făcut în total 100.000 de genuflexiuni în cele 10 zile de când am deschis stația sportivă smart din Cluj-Napoca. Asta înseamnă un total de aproximativ 80.000 de calorii arse și 10.000 de minute de mișcare”, au transmis organizatorii. 

 

Un comentariu

Scrie un comentariu