Închide

Cade recordul de spectatori pe Cluj Arena? „U” – Hermannstadt depășește inaugurarea stadionului

Sport by Catalin Suciu - iun. 09, 2019 0 1639

Universitatea Cluj și Hermannstadt Sibiu joacă pentru promovare/menținere în Liga 1, într-o dublă manșă, iar stadionul Cluj Arena e pe cale să înregistreze cea mai ridicată asistență la meciurile clujenilor.

Inaugurat în octombrie 2011, cu partida Universitatea Cluj – Kuban Krasnodar, stadionul Cluj Arena e pe cale să obțină un nou record de asistență la meciurile Unveristății. În 2011 au fost puțin peste 23.000 de plătitori de bilete, iar recordul a rămas până astăzi.

U Cluj joacă de la ora 18:00 cu Sibiul, iar organizatorii se așteaptă la un număr și mai mare de spectatori. Tribuna a II-a este plină, peluza dinspre Hotel Sport este plină, iar Tribuna I este, de asemenea, aproape plină, partea de sus. Se mai găsesc bilete în sectoare mai lăturalnice și în partea de jos. La stadion s-au și format cozi pentru cei care vor să ajungă la meci.

„U” Cluj – Hermannstad se joacă astăzi, de la ora 18:00, iar returul e programat la Sibiu, pe 12 iunie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.