Închide

Asistență record la partida „U” Cluj – Hermannstadt! Mesaje în tot orașul și în județ pentru susținerea „studenților”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 07, 2019 0 2865

Universitatea Cluj va juca duminică cu Hermannstadt Sibiu în prima manșă din dubla pentru promovarea în Liga 1.

Iar interesul pentru partidă e enorm în rândul clujenilor, cel puțin.  La Tribuna a II-a se mai găsesc bilete doar în sectoarele laterale, peluza va fi plină, iar la tribuna oficială s-au epuizat biletele din sectoarele VIP.

Universitatea vindea atât de bine doar în meciuri cu rivali din Liga 1, cu FCSB sau cu CFR, în campionat sau în Cupa României. De obicei, cele mai multe bilete se cumpără în ziua meciului sau penultima zi. E de așteptat ca până duminică numărul biletelor vândute să crească vertiginos. Până joi seara se vânduseră peste 8000 de bilete. Organizatorii se așteaptă să depășească cifra de 15.000 până la ora partidei. Ar însemna o asistență record în ultimii ani.

Suporterii s-au mobilizat exemplar în aceste zile și au împânzit tot orașul cu bannere prin care oamenii sunt invitați la meciuri. Sau chiar în Turda.

Meciul dintre „U” Cluj și Hermannstadt Sibiu e duminică, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, iar returul e la Sibiu, pe 12 iunie.

Foto: The few the proud the ultras /facebook

 

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu