Închide

Cad capetele la Consiliul Județean. Șefa de la achiziții publice, adusă de procurori la interogatoriu

ActualitateTop News by Cosmina Fernoaga - mai 28, 2014 0 311

Directoarea de achiziții publice din cadrul Consiliului Județean, Mariana Rațiu și presedintele Horea Uioreanu au fost aduși la sediul CJ cu duba Direcției Naționale Anticorupție. În prezent cei doi se află în birourile care au fost sigilate înca de la 6 dimineața împreună cu procurorii.

Consioliul Judetean

Sursele acutadecluj.ro au precizat ca sunt verificate documentele care au stat la baza atrubuirii unor lucrări din incinta aeroportului Avram Iancu, dar și alte contracte de lucrări publice.

 

Tot astăzi s-au făcut percheziții și la domiciului consilierului liberal Ioan Petran. Acesta ar fi implicat în alocarea unor fonduri catre firmele care au executat lucrări la aeroport.

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare