Închide

Ca la taxe la Primărie: cea mai mare facultate din Cluj dă numere de ordine candidaților care vor să-și plătească taxele

Educaţie by Actual de Cluj - iul. 16, 2017 0 584

Pentru că se așteaptă la mii de plăți în câteva zile, conducerea celei mai mari facultăți din Cluj pune automat cu numere de ordine, ca la Primărie.

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor e cea mai mare facultate din Cluj după numărul de studenți și aparține celei mai mari universități din țară după numărul de studenți, „Babeș-Bolyai”. Acum conducerea facultății anunță că monitorizează online plățile și dă numere de ordine plătitorilor, ca să nu aștepte cu orele la cozi.

Înscrierile la FSEGA încep mâine iar de data asta candidații au la dispoziție un sistem electronic de dirijare și ordonare, care prevede eliberarea unor numere de ordine pentru încasarea taxelor de admitere și de școlarizare. „O premieră națională este, după cunoștința noastră, afișarea online în timp real pe website-ul facultății a numărului de ordine curent și a timpului de așteptare pentru fiecare număr. Astfel candidații nu mai sunt nevoiți să rămână în preajma casieriei, așteptându-și rândul, ci pot să-și petreacă timpul în mod distractiv și creativ”, spune decanul Răzvan Mustață, care oferă și o alternativă – cât așteaptă să-și plătească taxele studenții pot chiar să iasă din campus „pentru o plimbare în parc, spre exemplu, și să revină în timp util la casierie”.

La FSEGA sunt disponibile 2.300 de locuri la nivel de licență la zi și 780 de locuri la învățământ la distanță.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu