Închide

BREAKING Incidența infecției cu coronavirus sare de 1 la sută în Cluj-Napoca, record de la debutul pandemiei

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 11, 2021 0 915

Incidența infecției cu coronavirus a ajuns azi la un nivel istoric de la izbucnirea pandemiei până în prezent în Cluj-Napoca, a fost depășit pragul de zece cazuri active de infecție la mia de locuitori, adică fiecare 1 din 100 de clujeni e în acest moment infectat cu o infecție depistată în ultimele 14 zile.

E vorba de o rată de infectare de 10,35 cazuri la mia de locuitori, cea mai ridicată de la debutul pandemiei, în primăvara anului trecut, și până în prezent, după cum arată datele publicate în urmă cu puține momente de Direcția de Sănătate Publică din Cluj. Spre comparație, rata de infectare calculată la nivel județean, la rândul său printre cele mai ridicate din țară, a depășit pragul de 8 cazuri la mie, la 8,11.

Să precizăm că în Cluj-Napoca sunt active în acest moment un număr de aproape 3.500 de cazuri de infecție depistate în ultimele două săptămâni, adică fiecare 1 din 100 de clujeni e depistat cu infecție în acest interval. În total în județ numărul cazurilor active de infecție e azi de peste 6.100.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare