Închide

O instituție din Cluj se laudă că dotează un spital cu protecții de plumb și o targă hidraulică, într-un gest prin care dotează spitalul cu șase echipamente în valoare de 150.000 de lei, adică 30.000 euro, bani publici

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 11, 2021 0 195

O instituție din Cluj se laudă că dotează un spital cu protecții de plumb și o targă hidraulică, într-un gest prin care dotează spitalul cu șase echipamente în valoare de 150.000 de lei, adică 30.000 euro.

Consiliul Județean anunță că a finanțat achiziționarea a șase noi echipamente medicale pentru Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca. Este vorba despre o cutie protectoare cu injector compatibil RMN, trei protecții de plumb pentru partea inferioară și cea superioară a corpului, atașate la masa radiologică, o stație centrală de monitorizare și o targă hidraulică cu sistem de protecție laterală. Banii vin din fonduri publice iar cinci dintre echipamente au fost deja livrate și puse în funcțiune, al șaselea fiind targa hidraulică, pentru care procedura de achiziție încă nu s-a încheiat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu