Închide

Incidența infecției cu coronavirus depășește pragul de 11 cazuri la mie, un record în Cluj-Napoca

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 15, 2021 0 397

Record de infecție cu coronavirus în Cluj-Napoca de la debutul pandemiei până în prezent, rata de infectare a depășit azi pragul de 11 cazuri la mia de locuitori, adică peste un caz la o sută de persoane,  în condițiile în care în oraș s-a vaccinat jumătate din populație, printre cele mai bune rate de vaccinare din țară.

În Cluj-Napoca rata de infectare a ajuns azi la 11,03 cazuri la mia de locuitori, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică. E cea mai mare rată de infectare înregistrată vreodată în oraș, în condițiile în care în ultima săptămână a fost depășit record după record, zilnic. Numărul cazurilor active de infecție, adică depistate în ultimele două săptămâni, a depășit azi numărul de 3.700 de persoane doar în oraș, în condițiile în care în întreg județul numărul cazurilor active ajunge azi la aproape 6.600.

Spre comparație, ieri rata de infectare în Cluj-Napoca era de 10,91 cazuri la mie, iar în urmă cu o săptămână, în 8 octombrie – de 9,11 cazuri la mie, o creștere de aproape două procente într-o săptămână.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu