Închide

Untold aduce două festivaluri unice în Poiana Brașov. Organizatorii au semnat deja protocolul de colaborare cu Primăria prin care vor să propulseze și Brașovul în topul mondial al evenimentelor

ActualitateAdministrațieFestivalTop News by Actual de Cluj - oct. 15, 2021 0 617

Bogdan Buta, CEO Untold Universe și primarul Municipiului Brașov, Allen Coliban, au semnat în 15 octombrie protocolul oficial de colaborare, prin care organizatorii și municipalitatea vor oferi brașovenilor un nou concept de divertisment, special pentru stațiunea Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri din Europa. Semnarea acestui protocol vine ca urmare a deciziei Consiliului Local din Brașov, care, în unanimitate, a aprobat acest parteneriat.

După crearea a două din cele mai mari festivaluri din Europa, la Cluj-Napoca și Constanța, creatorii Untold și Neversea spun că își doresc să plaseze orașul Brașov în topul mondial al evenimentelor. Prin acest nou concept, care va integra o serie de evenimente în Poiana Brașov, organizatorii celor două feestivaluri deja consacrate din România și-au asumat să contribuie și la promovarea valorilor locale și la creșterea numărului de turiști.

Concret, vor fi organizate în Poiana Brașov, două festivaluri, cu temarică de vară și de iarnă, dar și alte tipuri de experiențe pentru petrecerea timpului liber în zona montană din Brașov.

„Conceptul gândit pentru Poiana Brașov va transforma stațiunea într-o destinație de wellness și entertainment, activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan și atracțiile naturale. Acest concept de entertainment se va mula pe specificul turismului montan, dar și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii și va cuprinde mai multe tipuri de experiențe, printre care două festivaluri cu tematică de vară și iarnă, precum și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. Acest proiect are ca obiectiv transformarea stațiunii Poiana Brașov în una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private”, au anunțat oragnizatorii Untold.

Aceștia au mai spus că în perioada imediat următoare vor fi anunțate și mai multe detalii despre conceptul festivalurilor din Brașov.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare