Închide

BREAKING Dan Petrescu pleacă de la CFR

SportTop News by Actual de Cluj - nov. 30, 2020 0 623

Aventura lui Dan Petrescu la CFR Cluj ajunge la final după 0-1 cu Poli Iași, în Cupa României. Antrenorul care a câștigat trei titluri consecutive cu formația clujeană va fi înlocuit.

Relația dintre Dan Petrescu și conducere se deteriorase în ultimele săptămâni, după ce antrenorul a criticat public politica de transsferuri a campioanei și s-a plâns că nu au fost aduși jucătorii pe care i-a dorit.

La câteva ore de la eliminarea din Cupa României, patronul Neluțu Varga a anunțat  pentru fanatik că: „ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu!”. Sursa citată a avansat și o primă variantă de înlocuitor pentru „Bursuc”: Adrian Mutu, selecționerul României U21!

„Îmi pare rău pentru jucătorii care n-au jucat de mult timp, au dat tot ce au avut mai bun astăzi. Pentru noi nu era o prioritate Cupa, dar nu voiam să ieșim. Pierdusem niște meciuri și nu e bine pentru moral. Nu are cum să fie bine. Orice ai face și orice ai zice, nu e bine. Lucrurile vor sta foarte rău în continuare. Omrani nu e, Deac nu e, Cestor nu e, Hoban nu, Vinicius nu. Primul meci, cel cu ȚSKA, vine într-un moment incredibil de greu. E o perioadă rea. Sunt conștient de asta. Nu prea dorm nopțile. La noapte va fi iar o noapte albă. M-am uitat la echipa lor, a bulgarilor, nu au nicio problemă, nu există Covid-19, sunt toți apți. Nu am avut niciodată ghinionul ăsta, primul șut al adversarului să fie gol. Eu tot timpul mă gândesc la despărțire, indiferent de echipă, de moment. Bagajul e făcut, presiunea există. Clubul vrea să câștige, eu la fel. Deocamdată sunt foarte supărat, pe toată lumea, pe mine în primul rând”, a spus Dan Petrescu după eliminarea din Cupa României.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu