Închide

BREAKING Acord de principiu cu Sabău! Fostul internaţional semnează cu „U” Cluj

SportTop News by Actual de Cluj - dec. 26, 2022 5 2895

Ioan Ovidiu Sabău are şanse mari să fie nou antrenor al Universităţii Cluj. Fostul internaţional a negociat două zile la rând cu conducerea clubului, iar azi, spun sursele actualdecluj.ro, ar fi ajuns la un numitor comun, semnarea contractului fiind aşteptată marţi.

Sabău revine, astfel, la U Cluj, după ce, în ultimul mandat, a ocupat funcţia de manager. Are o misiune o complicată: preia echipa la jumătatea unui sezon dificil, pe loc de baraj, la retrogradare, şi trebuie să o salveze.

Ioan Ovidiu Sabău n-a mai antrenat, oficial, de opt ani, după ce în 2014 a luat decizia de a se retrage din această meserie, dar recent și-a manifestat dorința de a reveni pe banca tehnică. „Mi-ar plăcea să revin în antrenorat, dacă aș găsi un proiect serios”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în urmă cu câteva săptămâni, la Prima Sport, unde este analist.

Sabău a fost managerul cu care Universitatea Cluj s-a reinventat din ligile inferioare, după ce fosta societate care manageria clubul a intrat în faliment. Fostul internațional și-a depus demisia după un baraj pentru promovare în prima ligă pierdut de Universitatea Cluj, asumându-și acel eșec.

 

5 comentarii

  1. Felicitari d ule Sabau sper ca ai luat o decizie înțeleaptă îți doresc sa ai succes și numai bucurii iar noi suporteri vom fi lingă U ,Conducerea clubului sa și facă datoria pentru completarea lotului cu tot ce ți dorești.Va doresc mult succes.HAIDE U.

Scrie un comentariu