Închide

Bootcamp gratuit în Cluj, cu traineri europeni, pentru start-up-urile din health-tech. Cum poți participa

ITSănătate by Andra-Daria Szasz - iun. 26, 2018 0 512

Tinerii pasionați de IT și healthcare care dezvoltă aplicații în zona de health-tech și au nevoie de finanțare pot beneficia de consultanță gratuită, mentorat și sesiuni de networking cu cei mai buni specialiști europeni în domeniu, reuniți la Cluj-Napoca la mijlocul lunii iulie.

Heathcare Start-up Bootcamp 2018 este  gratuit și se va derula în 12-13 iulie la Cluj-Napoca pentru 10 start-up-uri din health-tech interesate să-și dezvolte un produs și doresc să aplice mai departe la programe naționale și internaționale de finanțare.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este dedicat start-up-urilor care  au trecut deja printr-un hackathon și/sau au un MVP, își doresc să-și înțeleagă mai bine piața, produsul, dar și valoarea oferită clienților din sănătate.

”Boootcamp-ul este gratuit. Tinerii interesați, care îndeplinesc criteriile, să se înscrie pentru că beneficiază de validarea produsului pe care l-au gândit. Validare înseamnă că start-up-urile vor invata sa identifice toti clientii (multipli in sanatate) pe care ii are produsul si vor invata sa-i prezinte clientului beneficiile relevante ale produsului”, explică Dr. Ion Gheorghe Petrovai, coordonatorul evenimentului.

Tinerii vor avea traineri din Ungaria, de la Cluj Start-ups, precum și din StarShip Barcelona. Sesiunea de training-uri se va derula în engleză și română. Pentru participanții din afara Clujului se va asigura cazare pentru un număr de 3 membri din fiecare din start-up-urile acceptate.

Evenimentul este organizată de EITHealth.eu, UMF Cluj-Napoca și FreshBlood HealthTech Community din Cluj. Data limită pentru înscrieri este 1 iulie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare