Închide

Bone Ferenc, iubitul tinerii dispărute din Cluj-Napoca, găsită moartă în județul Bihor, reținut. Procurorii vor cere arestarea sa preventivă pentru 30 de zile

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mai 27, 2022 0 303

Bone Ferenc, bărbatul de 43 de ani suspectat că a ucis-o pe Molnar Beata, tânăra dispărută din Cluj-Napoca și găsită moartă în județul Bihor a fost reținut de procurii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru 24 de ore, sub acuzația de  omor. În 28 mai, va fi prezentat Tribunalui Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

După ce au descoperit în 25 mai cadavrul Beatei Molnar în zona unei benzinării dezafectate din satul Cornițel, comuna Borod, de lângă Aleșd, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Bihor și Arad l-au căutat pe iubitul acesteia, Bone Ferenc, existând informații că cei doi au plecat împreună din Cluj-Napoca, cu un autorism Dacia Logan, de culoare gri, proprietarea bărbatului de 43 de ani.

Potirvit informațiilor, polițiștii au reușit să îl găsească joi, 26 mai, seara, în zona gării din Oradea, după ce au fost sesizați în privința prezenței Loganului gri în localitate. Bone Ferenc a fost adus pentru audieri la Cluj, unde nu a oferit niciun fel de declarații.

Parchetul a informat că femeia a avut o moarte violentă. Ar fi fost bătută și au fost descoperite semne potrivit cărora s-ar fi luptat să scape de agresor.

Bone Ferenc le-ar fi recunoscut polițiștilor că a ucis-o pe tânără pentru că era gelos pe viața ei socială. El ar fi bătut-o și strâns-o de gât.

sursă foto: colaj observatornews.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu