Închide

Boc: „Proprietarul brandului Florin Piersic este în primul rând Florin Piersic și poporul român”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 12, 2022 0 368

Primăria Cluj-Napoca se află în proces cu RADEF care a refuzat predarea către municipalitate a Cinematografului Florin Piersic, după cum a anunțat primarul Emil Boc la Napoca Live. Boc a declarat că se opune categoric ca brandul sub care funcționează cinematograful clujean să aparțină unui privat, altul decât actorul.

Primăria Cluj-Napoca a investit 1 milion de euro în modernizarea Cinematografului Florin Piersic din Cluj. În prezent, după cum a scris stiridecluj.ro, omul de afaceri Matei Miko a decis să înregistreze, în urmă cu o lună, la OSIM, brandul ”Cinema Teatru Florin Piersic”.

”Proprietarul brandului Florin Piersic este în primul rând Florin Piersic și poporul român”, a declarat primarul Emil Boc la Napoca Live. El a menționat că se opune inițiativei lui Miko Imre și că va face opoziție la OSIM.

Din postura de premier al României, Emil Boc a transferat către autoritățile locale patrimoniul fostului cinematograf Republica. După ce a plecat din Capitală, RADEF a refuzat să predea cinematograful deși exista o decizie în acest sens, a explicat Boc.

 

Sursa foto: filmsi.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare