Închide

Boc l-a invitat pe Ciucă la Cluj / Premierul stă două zile la Cluj, urmând să participe la o întâlnire cu partidul dar și cu cetățenii clujeni în cadrul unei conferințe a Comitetului european al regiunilor

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - mai 19, 2022 0 296

Premierul Nicolae Ciucă ajunge joi după-masa la Cluj Napoca, pentru a onora invitația primarului Emil Boc, care a organizat o conferință a Comitetului european al regiunilor, eveniment la care au fost invitați și „cetățenii” clujeni, care, alături de aleși locali din întreaga Europă vor dezbate viitorul european, abordând subiecte despre tineret, democrație și educație.

Conform informațiilor actualdecluj.ro, Ciucă ajunge în jurul orei 16.30, pentru a participa la dezbaterile de la Casino, în cadrul evenimentului menționat, iar de la 18.30  va avea o întâlnire cu reprezentanții Asociației Municipiilor și Asociației Comunelor din România.

Vineri dimineața, premierul Ciucă va trece și pe la evenimentul „InnoWave – Be Digital. Go Global”, desfășurat de Primăria Cluj în parteneriat cu Forumul de Afaceri Bulgar (Varna), C-EDU Cluster de Educație (Cluj-Napoca).

De la ora 10.00, Ciuca va participa la ședința Consiliului Director Județean al PNL, unde se va întâlni cu liberalii clujeni, spun sursele actualdecluj.ro.

Ciucă își va încheia vizita la Cluj după o altă serie de întâlniri la fabricile Bosch, Terapia și Farmec.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.