Închide

Boc i-a scos pe liberali în stradă, pozând în învingător

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 14, 2019 0 917

Liberalii clujeni încep în forță campania electorală pentru alegerile prezidențiale, aratându-se încrezători că nu vor mai pierde, de data aceasta, în fața USR. Liderii liberali, Emil Boc, Daniel Buda, Alin Tișe și Dan Tarcea au ieșit în centrul Clujului, însoțiți de alți 50 de membri de partid, pentru a marca deschiderea campaniei electorale și pentru a da un semnal de mobilizare. Responsabil de campania electorală, președintele PNL Cluj, Daniel Buda, a subliniat că de data aceasta, el „garantează” că partidul va câștiga alegerile în județul Cluj.

Atât Daniel Buda cât și Emil Boc au ținut să arate că nu le pasă că PNL a pierdut alegerile europarlamentare la Cluj, în fața USR. Ei au subliniat că lucrurile vor sta diferit la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie. „Nicio alegere nu seamănă una cu cealaltă. Acum suntem în fața alegerilor prezidențiale, iar Klaus Iohannis nu numai că este candidatul PNL, dar el chiar reprezintă cea mai bună soluție pentru România, în momentul de față. Prin urmare, cred că cel mai bun sondaj la care ne putem raporta va fi rezultatul final al acestor alageri. Noi ne vom face datoria să aratăm cine este cel mai bun candidat, iar rezultatul final va fi sondajul relevant pentru PNL”, a spus primarul Clujului, Emil Boc. Președintele organizației județene, Daniel Buda, a admis că scorul obținut în 26 mai, la alegerile europarlamentare, a fost ca un duș rece pentru PNL Cluj, dar se arată, totuși, dispus să garanteze că în 10 noiembrie, formațiunea sa va câștiga alegerile pentru Klaus Iohannis: „Acel vot de la Europarlamentare a fost pentru noi, nu neapărat un semnal de alarmă, ci mai degrabă ca un duș rece pe care l-am primit. Dar în acest moment consider că partidul are resursele necesare, și suficiente, pentru a câștiga alegerile prezidențiale la Cluj. Eu vă garantez acest lucru”. Buda i-a invitat pe liderii partidelor contracandidate să se rezume la o campanie decentă și corectă.

Mobilizare în rândul primarilor clujeni

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a comentat și el că a primit promisiuni din partea tuturor primarilor PNL, și nu doar din partea lor, privind implicarea și susținerea campaniei pentru desemnarea noului președinte al României. „Astăzi, în aproape fiecare localitate clujeană, comună sau oraș, veți găsi proiecte de investiție derulate din fonduri europene. Primarii noștri sunt cât se poate de conștienți că realegerea președintelui Klaus Iohannis înseamnă continuitate pentru dezvoltarea comunităților lor. Mesajul pe care l-am primit din partea lor a fost că vor face tot ceea ce ține de ei pentru ca PNL să câștige alegerile”, a comentat Tișe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare