Închide

Boc despre violențele de la “U” Cluj: “Putem gândi un mecanism prin care să stabilim că fair-play-ul este regula iar, în caz contrar, să existe sancțiuni“

ActualitateAdministrațieSport by Actual de Cluj - mai 04, 2022 0 231

Primarul Emil Boc s-a declarat în asentimentul consilierilor USR care au cerut ca municipalitatea clujeană, în calitate de finanțator al Clubului de Fotbal Universitatea, să intervină în așa fel încât violențele comise de jucători la meciul cu Slobozia, să nu se mai repete.

Emil Boc a spus, la ședința Consiliului Local din 4 mai, că imediat după meci l-a sunat pe președintele Radu Constantea și i-am cerut, cu orice preț, să curme orice element de violență legat de Universitatea Cluj.

”Sunt de acord să îi penalizăm. Cred că putem gândi un mecanism prin care să stabilim că fair-play-ul este regula iar, în caz contrar, să existe sancțiuni”, a spus primarul Emil Boc.

Consilierul local Adriana Cristian de la USR a cerut chiar primarului să amendeze contractul de finanțare cu U Cluj în așa fel încât, dacă mai au loc pe viitor violențe generate de către jucători sau alți reprezentanți ai clubului, să existe posibilitatea retragerii unor sume de bani.

Cristian a condamnat comportamentul fotbaliștilor, semnalând ca a participat la partida U Cluj-Slobozia, alături de fiicele ei.

Primăria a alocat 4 milioane lei clubului de fotbal în 2022.

Sursa foto: gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu