Închide

Boc: cozile de la Primărie pentru parcări sunt pentru nostalgici

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - ian. 06, 2022 1 262

Primarul Emil Boc a anunțat, într-o intervenție la Napoca Live, că a remarcat coada formată în prima zi lucrătoare din an la sediul central al Primăriei, generată de cererile pentru abonamente de parcare, însă a precizat că la ora 9.00 toate cererile erau deja preluate și coada dispăruse. Boc a spus că numătul celor care au depus cereri online în 3 ianuarie a fost de 72%, față de 28% de cereri depuse fizic la ghișeu.

 

Primarul a arătat că anul acesta, în 3 ianuarie, comparativ cu prima zi din 2021, a crescut numărul clujenilor care au depus cereri on-line pentru un loc de parcare – de la 61% în 2021 la 71% în 2022.

„La anul vor fi și mai puține cereri depuse la ghișeu și, încet, încet toți o să se obișnuiască să nu mai vină la Primărie și să stea acasă să apese un buton. Nu se mai face niciun fel de diferențiere acum. În 3 ianuarie la ora 9.00 nu mai era nicio coadă și toate cererile oamenilor fuseseră preluate. Dacă vor să vină în amintirea vremurilor în care se sta la coadă, atunci pot veni, dar numai din acest motiv”, a spus primarul la Napoca Live.

În orașul smart, în prima zi lucrătoare a anului 2022, lumea s-a trezit cu noaptea în cap să se așeze la coadă la Primăria pentru depunerea cererilor de parcări.

Vezi și:

Cozi infernale la început de an la Primărie. Instituția face apel la clujeni să utilizeze serviciile online

sursă foto: Cluj24.ro

Un comentariu

  1. Blocule, nu iti e rusine, mocârțane??? La ora 8 si 5 minute, online am luat numarul 700 pentru loc parcare. Bai nene, va merge serverul ala de zbarnaie zici tu, dar de fapt va tineti numere pentru rude si prieteni. Ia verifica care fiica a carei angajate din primarie, care doctorita care a tratat pe cineva din primarie si ce vecin de-a unui politist local au luat locuri de parcare. Jegurilor corupte!!!

Scrie un comentariu