Închide

Black Eyed Peas, la UNTOLD: „E unul dintre cele mai bune festivaluri pe planeta pământ. Oriunde vom merge le vom spune tuturor despre ceea ce se întâmplă la Cluj!”

FestivalTop News by Catalin Suciu - aug. 05, 2018 2 1596

Celebra trupa americană Black Eyes Peas, aflată la Untold pentru prima oară, concertează în fața unui stadion plin.

Nu mai e o știre, fiindcă seară de seară, Cluj Arena a fost neîncăpători pentru petrecăreții de la Untold.

O veste mare pentru Cluj este, însă, declarația oferită de Black Eyed Peas la începutul spectacolului:

„Am fost la multe festivaluri, dar acesta este unul dintre cele mai bune de pe planeta Pământ. Am participat la foarte multe în toată lumea.  De acum înainte acest festival nu va rămâne secret. Oriunde vom merge în America sau UK, oriunde vom ajunge le vom spune tuturor despre ceea ce se întâmplă la Cluj”, a fost mesajul artiștilor.

După succesul răsunator al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele dintre cele mai speciale evenimente din lume, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester. Untold e singurul festival din Europa care a reușit să-i convingă pe americani.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deține șase premii Grammy și are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob.

 

2 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.