Închide

Bilanţul poliţiştilor clujeni, de Paşte: sute de amenzi, zeci de infracţiuni, zeci de şoferi fără permis

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 22, 2014 0 261

politistiSute de amenzi aplicate, zeci de infracţiuni constatate şi zeci de permise retrase – acesta e bilanţul poliţiştilor clujeni pentru zilele de Paşte, în doar trei zile.

Poliţiştii clujeni aflaţi la post în perioada 19-21 aprilie, în perioada Paştelui, au constatat sute de contravenţii – au aplicat 456 amenzi, dintre care mai bine de 300 şoferilor care circulau ilegal, şi alte 100 persoanelor care tulburau liniştea publică.  De asemenea, poliţiştii au constatat 36 de infracţiuni, dintre care 25 la regimul circulaţiei rutiere, 24 de permise de conducere fiind reţinute şi 4 certificate de înmatriculare.

De exemplu, ieri după-masă poliţiştii rutieri de la Secţia 7 au depistat un tânăr de 27 de ani din comuna Iclod care conducea o maşină pe strada Morii din Cluj-Napoca având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.

Tot ieri după-masă şi pe raza secţiei 7 poliţiştii au depistat un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un motoscuter pe strada Cantonului din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Aseară, poliţiştii din Iclod au depistat un bărbat de 60 de ani, din comuna Aluniş, care conducea o maşină pe  DJ 16 1C, între localităţile Iclod şi Aluniş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat iar acum are dosar penal.

Inedit, aseară poliţiştii din Huedin au fost sesizaţi după ce un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca a aterizat cu parapanta pe acoperişul unui imobil din comuna Mărişel. Acesta, în timp ce zbura cu parapanta, din cauza unor curenţi de aer a aterizat forţat pe acoperişul unui imobil şi a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor 1 pentru îngrijiri medicale.

Bilanţul poliţiştilor în trei zile – 19-21 aprilie:

456 amenzi aplicate

36 infracţiuni constatate

4 certificate de înmatriculare retrase

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu