Închide

Bilanțul demolărilor de garaje din Cluj în 2022

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - aug. 08, 2022 0 235

Un număr 1533 de garaje demolate până acum în 2022. Alte 617 garaje urmează să fie desființate până la sfârșitul anului pentru a crea parcări în toate cartierele orașului, arată primarul Emil Boc.

Oficialul a fost într-o vizită de lucru în zona străzilor Gorunului și Scorțarilor din cartierul Mărăști, unde au fost demolate 57 garaje pentru a crea locuri de parcare.

“Primăria Cluj-Napoca amenajează noi locuri de parcare și spații verzi în locul garajelor desființate. Activitatea continuă în toate cartierele orașului, 2150 garaje fiind propuse pentru demolare în 2022.

De asemenea, în urma demolării garajelor se vor amenaja parcări sigure pentru biciclete, acolo unde amplasamentele permit acest lucru. Locațiile prevăzute pentru noi parcări sigure pentru biciclete: Rapsodiei nr.12, Alverna nr.61, Petuniei nr.7 și Ciocârliei nr.1 – Lacul Roșu nr.2.

Restructurarea și regenerarea urbană în toate cartierele orașului reprezintă o prioritate pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca. Realizarea acestor lucrări de interes public are ca scop alinierea Clujului la rigorile urbanistice actuale și creșterea calității vieții cetățenilor prin îmbunătățirea spațiului urban”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.
Nici un comentariu

Scrie un comentariu