Închide

Untold, ziua 4: Peste 90.000 de fani au petrecut în ultima noapte a festivalului. Prințul reggaeton-ului, J Balvin, a fost „deliciul” participanților care au umplut stadionul Cluj Arena. Artistul a lăudat festivalul, arătând că Untold a creat ceva incredibil pentru România

ActualitateAdministrațieFestivalTop News by Actual de Cluj - aug. 08, 2022 0 619

Peste 90.000 de fani din toată lumea au luat partea la concertele și reprezentațiile din ultima seară a festivalului Untold. Potrivit organizatorilor, bilanțul festivalului, la final, este de peste 360.000 de participanți. Revelația ultimei zile de festival a fost artistul columbian J Balvin, care a reușit să umple, la propriu, Cluj Arena și în ultima noapte a evenimentului. Fanele înfocate al celui care e supranumit prințul reggaeton-ului și-au aruncat sutienele pe scenă în timpul reprezentației. La finalul serii, după ce DJ-ul german Tujamo a închis oficial festivalului, fanii au cântat „Un elefant se legăna”, pe Cluj Arena.

„Untold nu este doar unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold a creat ceva incredibil, a adus România dincolo de granițe. E esențial să ai identitate culturală. Asta face Untold”, a spus J Balvin despre festivalului din Cluj.

Artistul columbian cu  trei premii Latino Grammy la activ a urcat pe scena principală a festivalului și a mărturisit publicului că: ,,România a fost prima țară în care am fost invitat să cânt în afara continentului Sud -American. Vă sunt recunoscător pentru întreaga susținere. Să fii artist nu e un sprint, e un maraton, iar voi ați făcut ca totul să pară mai ușor. Dacă oferi dragoste vei primi înapoi tot dragoste. Untold, îți mulțumesc pentru invitația de a fi parte din această călătorie. Vă iubesc!”.

Show-ul său a fost urmărit de zeci de mii de fani care au umplut și în ultima seară stadionul și au cântat la unison piesele artistului exponent al culturii latino. ,,Ați creat o atmosferă magică, vă mulțumesc! Am rămas fără cuvinte!”, a spus J Balvin care, la finalul show-ului live, a coborât în mijlocul fanilor Untold purtând steagul României.Fanele înfocate i-au aruncat pe scenă sutiene în timpul show-ului iar J Balvin le-a așezat pe marginea acesteia.

Una dintre cele mai apreciate soliste din Marea Britanie, aflată în clasamentul artistelor cu cele mai multe vizualizări pe YouTube, Anne-Marie, a avut un show live, în premieră în România, înaintea columbianului J Balvin. Cu o voce excepțională și cu un talent extraordinar, Anne-Marie a cântat alături fanii care au venit să-i vadă show-ul, a glumit cu aceștia și a reușit să creeze o conexiune frumoasă prin intermediul pieselor sale. Toată lumea a acceptat invitația frumoasei artiste de a face o sesiune de improvizație pe clasicul “Rockabye”.

În ultima seară, pe scena principală a festivalului au susținut reprezentații și DJii – Lost Frequencies, Hardwell, ATB sau Tujamo. Artistul belgian Lost Frequencies a declarat că este îndrăgostit de magia pe care acest festival reușește să o recreeze la fiecare ediție și a pregătit pentru zecile de mii de fani un concept unic de show, dar și o versiune exclusivistă pentru clasicul ,,Are You With Me”.

Un adevărat vrăjitor al sound-ul big room house combinat cu elemente din tech, trance și techno, Hardwell și-a invitat fanii într-o călătorie unică, un live în care a inclus piese din viitorul său album programat să apară în luna septembrie. ,,Broken Mirror”, ,,Into the Unknown”, ,,Zero Gravity”, ,,Mind Control”, producțiile clasice cu care artistul olandez a ajuns în clasamentele dance, dar și o piesă nelansată oficial. Festivalul Untold a fost primul loc în care Hardwell a venit cu propriul set-up
de scenă.

,Am fost întrebat de tour manager-ul meu despre festivalurile în care cred și pe care vreau să le includ în turneul meu de revenire. Am răspuns imediat. Untold, suntem împreună pentru că avem aceeași dragoste pentru muzica electronică. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a spus Hardwell la Cluj-Napoca.

,,Untold are un loc special în inima mea. Știu, ar putea fi interpretat ca un clișeu, dar în 2019 am adus-o aici pe mama mea. A fost pentru prima dată când m-a însoțit în turneu. A fost cel mai emoționant moment al vieții mele. Vă mulțumesc pentru că ați rămas cel mai frumos public din lume”, a fost declarația de dragoste a DJ-ului german Tujamo, cel care a „închis” festivalul de pe scena principală.

Tot în ultima seară, fanii au avut parte de o ceremonie cu jocuri de lumini și artificii pentru a marca închiderea festivalului. Pe stadionul Cluj Arena fanii au cântat chiar și „Un elefan se legăna”, după reprezentația lui Tujamo de pe Cluj Arena.

https://www.facebook.com/100001247806627/videos/5285271361510641/

Ultima zi a celei de-a șaptea ediții Untold a oferit momente și live-uri speciale și la scenele secundare ale festivalului. Una dintre figurile iconice ale genului underground, germanul Stefan Bodzin, duo-ul Tale Of Us, Coeus, Kevin de Vries și Fehrplay (Closing Act) au fost artiștii care au transformat scena Galaxy „într-un univers în care spațiul și timpul nu au contat, a contat doar pasiunea și dragostea pentru muzica techno”, după cum au transmis organizatorii.

În cele patru zile de festival, scena Alchemy e fost locul în care iubitorii de trap, hip-hop, dubstep sau drum’n’bass au cântat și dansat alături de artiștii preferați. În ultima zi a experienței Untold din acest an au urcat pe scenă cei mai apreciați artiști și trupe îndrăgite: Ian, Culese din Cartier, DOPE D.O.D, Dub FX & Woodnote, DJ Shiver și Arkanian x Azrael Golden. Pandhora Live, Paax (Tulum), Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Blomqvst, Day Dreamers și Pablo Fierro sunt headlinerii care au făcut magie pe scena Daydreaming și i-au ghidat pe fani în călătorii muzicale unice cu seturile lor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu