Închide

„Nu vă mai riscați viața!”, apelul Ministerului Afacerilor Interne către turiștii de pe litoral, după ce trei oameni și-au pierdut viața în doar câteva ore

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 08, 2022 0 87

Ministerul Afacerilor Interne face un apel către turiștii de pe litoral să nu își mai riște viața, după ce trei oameni și-au pierdut viața, luni, în doar câteva ore.

„NU VĂ MAI RISCAȚI VIAȚA! Astăzi, 3 persoane au murit înecate, în doar câteva ore. La Eforie Nord, un turist a fost tras de curenți în larg, iar salvamarul care a încercat să îl salveze, a fost și el prins în valurile puternice. În final, ambii bărbați au murit înecați. Ce de-a treia persoană și-a pierdut viața în stațiunea Saturn. Acesta intrase în apă deși era arborat steagul roșu, care indică faptul că înotul este interzis. Vă rugăm insistent să respectați indicațiile salvamarilor!”, este mesajul transmis de Ministerul Afacerilor Interne.

Un salvamar din Dâmbpovița a decedat luni la Eforie Sud în timp ce încerca să salveze viața unui tânăr care s-a aventurat în larg, deși era arborat steagul roșu, relatează DobrogeaTV, citat de g4media.ro.

Cei doi bărbaţi de 28 de ani, din Ialomița, și 48 de ani, din Dâmbovița, au fost scoşi din apă inconştienţi şi nu au răspuns nici ei manevrelor de resuscitare.

Salvamarul Sorin Georgian Olariu a încercat să-l salveze pe tânărul de 28 de ani, dar a murit alături de el.

Un alt tânăr, de doar 23 de ani, din Suceava, şi-a pierdut viaţa în staţiunea Saturn. S-a aventurat în apă alături de un prieten, deşi era arborat steagul roșu de pericol de înec, şi a fost tras de curenţi. A fost scos din apă, iar cadrele medicale i-au efectuat manevrele de resuscitare. Dar totul a fost în zadar.

Sursa foto: Cristian Andrei Leonte/ Info Sud-Est

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare