Închide

Becali, invitat de CFR la cumpărături în 2018: „Orice jucător e transferabil!”

Sport by Catalin Suciu - ian. 09, 2018 0 1033

Directorul general al CFR-ului  spune că Bilel Omrani e de vânzare. Cel mai utilizat atacant al „feroviarilor” în toamnă e scos pe tarabă de echipa clujeană, mai ales după venirea lui Țucudean.

„Omrani are contract până în 2019. E un contract înregistrat de mult la LPF. Nu e secret. Trebuie să ne ofere o sumă de bani (Steaua) şi lucrurile se pot realiza. Depinde de ce oferă el şi de pretenţiile noastre. Orice jucător e transferabil, chiar şi Omrani. E un jucător scump, are 24 de ani şi e un jucător care are valoare să fie vandabil. I-a expirat primul contract, dar i s-a prelungit”, a povestit Iuliu Mureșan la ProSport Live.

„În cazul lui Omrani, impresarul lui m-a disperat cu telefoanele din Franţa. El zice că are contract până în 2018 cu CFR Cluj, iar ei (n. red – CFR) zic că mai are până în 2019. Poate a semnat ceva şi nu şi-a dat seama, dar el insistă că e până în 2018 contractul”, a declarat Gigi Becali.

Crescut de Marseille, Omrani a ajuns gratis în Gruia în vara lui 2016, iar în acest sezon a marcat patru goluri în Liga 1.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.