Închide

Băsescu spune că i-a „ghicit” pe toți tinerii pe care i-a promovat: „L-am mai luat și pe Boc de pe plajă, de la Mamaia, și l-am trimis la Cluj”

Politica by Actual de Cluj - apr. 10, 2019 0 413

​​Fostul președinte Traian Băsescu a declarat marți că este mândru de tinerii pe care i-a promovat ca primari, însă ”nu i-a ghicit pe toți”. Între aceștia din urmă, Băsescu l-a menționat pe Darius Vâlcov despre care a pus că este ”un rebut” din punct de vedere moral.

”Nu i-am ghicit foarte bine pe toți. Să știți că Vâlcov era la Tineret (Organizația de tineret a PDL – n.r.) când a devenit primar de Slatina. Era la Tineret și de la Tineret am trimis să candideze trei oameni – pe Falcă, pe primarul de la Brașov, pe Scripcaru, pe George, și pe Vâlcov la Slatina. Am spus: e timpul vostru! L-am mai luat și pe Boc de pe plajă, de la Mamaia, și l-am trimis la Cluj. Din patru, cu trei am reușit, unul a fost rebut. Rebut moral, că altfel nu a fost un primar slab. Dar moral, a fost un rateu”, a afirmat Băsescu într-un interviu la Europa FM, citat de hotnews.ro.

Întrebat dacă este mândru de Emil Boc, Băsescu a răspuns: „Sunt foarte mândru de Boc, de Scripcaru. Duceţi-vă la Braşov să vedeţi ce spun oamenii despre Scripcaru. Şi Falcă la Arad a fost un primar reușit”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare