Închide

Bărbatul acuzat de viol, care a fost pus în libertate după ce ieri judecătorul de drepturi și libertăți care ar fi trebuit să-l aresteze a întârziat, nu a fost găsit nici acum, sunt organizate acțiuni ample de căutare

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 03, 2023 0 211

Bărbatul acuzat de viol, care a fost pus în libertate după ce ieri judecătorul de drepturi și libertăți care ar fi trebuit să-l aresteze a întârziat, nu a fost găsit nici acum.

Au fost organizate ample actiuni pentru depistarea bărbatului in cauză, fiind implicate si celelalte structuri cu atribuții în domeniu, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție. ”Activitățile vizează inclusiv filtre, la intrări și ieșiri din localități”, arată IPJ.

Amintim, un bărbat de 44 de ani din comuna Cășeiu este căutat de polițişti după ce a dispărut din fața Judecătoriei Dej. Bărbatul avea mandat de arestare pentru 24 de ore, fiind acuzat de viol, dar judecătorul ar fi întârziat la serviciu, iar Poliţia a fost nevoită să-i dea drumul întrucât mandatul de reținere expirase, scrie someşeanul.ro.

UPDATE

Bărbatul a fost dat în urmărire generală. E vorba de un clujean de 44 de ani din comuna Cășeiu cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie, reținerea lui pentru 24 de ore. Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la aceeași dată, 1 februarie, într-un imobilul din comuna Cășeiu.

După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție, fără a preciza însă circumstanțele în care a fost emis mandatul de arestare preventivă și faptul că între timp bărbatul s-a făcut nevăzut.  ”La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului”, arată IPJ.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

 

Citește și:

Bărbat acuzat de viol lăsat liber după ce judecătorul ar fi întârziat la muncă UPDATE A fost dat în urmărire

Nici un comentariu

Scrie un comentariu