Închide

Autoworld a deschis la Cluj-Napoca primul showroom exclusiv Volvo din regiune (P)

ActualitateEconomieSocial by Actual de Cluj - iul. 17, 2020 0 2688

– Compania clujeană a devenit dealerul oficial Volvo pentru județele Cluj, Sălaj, Alba, Mureș, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sibiu și Hunedoara

– Showroomul de pe str. Oradiei nr. 1-7 oferă servicii complete Volvo, de la test drive și vânzare de mașini noi la service certificat de importator

– Autoworld mai deține în portofoliu brandurile Audi, Volkswagen, Das Welt Auto și CarCloud

Compania clujeană Autoworld a devenit dealerul oficial al Volvo pentru Transilvania și a deschis unicul showroom exclusiv Volvo din regiune, cu respectarea standardului de marcă al producătorului premium suedez. Situat pe strada Oradiei nr. 1-7, în Cluj-Napoca, showroomul acoperă și partea de vânzare de mașini și test drive, precum și service-ul auto și este deschis de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00.

Pentru Autoworld este o mândrie să reprezinte Volvo în regiune și să poată pune în valoare acest brand atât de iubit prin primul showroom dedicat din regiune, la standardele producătorului. Publicul Volvo este unul atent și atașat față de brand, iar dealerul exclusiv își dorește să țină aproape comunitatea Volvo din Transilvania, pentru care pregătește beneficii și evenimente dedicate.

Showroomul Volvo, care este funcțional din 15 iulie 2020, oferă servicii complete de vânzare de mașini noi și are disponibile pentru test drive cinci tipuri de mașini de ultimă generație: cele trei SUV-uri ale producătorului suedez (XC90, XC60 și XC 40) și cele două modele sedan – S90 și S60. În viitor urmează să fie aduse și celelalte modele Volvo, din categoriile Estate și Cross country.

Tot aici, Autoworld a deschis și service-ul certificat de importator și deține toate instrumentele necesare pentru servisarea unui autovehicul Volvo la standardele impuse de fabrică. Producătorul suedez are o traiectorie orientată spre autovehicule hibride și electrice, aproximativ 80% din modelele actuale fiind hibride. În aceste condiții, dealerul oficial este esențial, deoarece poate face actualizările de soft și poate furniza accesorii și piese originale Volvo de ultimă generație. De menționat că, pe lângă Volvo, service-ul este disponibil și pentru proprietarii mașinilor de la alți producători.

Showroom-ul Volvo de pe strada Oradiei nr. 1-7 este deschis de luni până vineri, între orele 8 și 17, iar pentru service se recomandă programarea prealabilă. Date de contact:

Autoworld este dealerul regional al mărcilor Audi, Volkswagen și, din vara anului 2020, Volvo. Compania mai operează Das Welt Auto (mașini rulate ale mărcilor Audi și Volkswagen), precum și brandul propriu CarCloud, prin care comercializează atât mașini noi, cât și rulate, de la diferiți producători, inclusiv pe comandă. Compania are sedii pe Calea Turzii nr. 249 (Audi), Calea Florești nr. 152 (Volkswagen) și str. Oradiei nr. 1-7 (Volvo). Autoworld are aproape 200 de angajați, iar în 2019 a înregistrat o cifră de afaceri de peste 64 milioane de euro. Mai multe informații: www.autoworld.ro, www.autoworld.volvocarsdealer.ro, www.dasweltauto.ro, www.carcloud.ro

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu