Închide

Bani pentru Cluj din fondul de intervenție al Guvernului pentru UAT-urile afectate de inundații

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 17, 2020 0 194

foto arhivă

Clujul e unul dintre cele 14 județe care beneficiază de bani de la Guvern pentru unitățile administrativ-teritoriale afectate de inundații, dintr-un buget total de 353 milioane de lei, adică peste 73,5 milioane de euro.
De acești bani vor beneficia în total un număr de 459 unități administrativ-teritoriale din țară. actualdecluj.ro a solicitat de la minister lista UAT-urilor din Cluj care beneficiază de bani în cadrul acestui fond și vom reveni cu informații.
„Vă rugăm să acceptaţi să introducem pe ordinea de zi un proiect de hotărâre de Guvern prin care propune 353 milioane lei, din fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului de rezervă pentru bugetele locale din 14 judeţe. Vorbim de judeţul Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa Năsăud, Caraş-Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Maramureş, Neamţ, Sălaj şi Suceava. Aceste sume alocate vor sprijini 495 de UAT-uri cu 2.577 de obiective vom finanţa, care au fost afectate în acest an de inundaţii şi alte calamităţi”, a declarat ministrul de resort Ion Ştefan, la începutul reuniunii de ieri a Executivului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu