Închide

Autorul jafului bancar din Dâmbu Rotund încă e căutat de polițiști: „am stabilit un cerc de suspecți”

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 20, 2018 0 168

Autorul jafului băncii din Dâmbu Rotund, din urmă cu două zile, nu a fost prins până la această oră iar identitatea sa nu a fost stabilită; polițiștii spun că au un cerc de suspecți, dar deocamdată nu vor să dea mai multe informații.

Autorul jafului de la agenția bancară din Dâmbu Rotund din urmă cu două zile, când casierele au fost amenințate cu cuțitul iar autorul s-a făcut nevăzut cu 20.000 de lei, rămâne necunoscut. Reprezentanții IPJ Cluj spun pentru actualdecluj.ro că a fost stabilit un cerc de suspecți, dar deocamdată nu vor să dea mai multe informații, nici măcar cât de mare e acest cerc – sunt 3 suspecți, sau poate 30? „S-a refăcut traseul parcurs, s-au primit numeroase semnalări din partea cetățenilor iar aspectele relevante au fost verificate și au condus la stabilirea unui cerc de suspecți”, spun reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii au stabilit portretul-robot al făptașului și au cerut ajutorul cetățenilor ca să-l găsească: are înălțimea de 1.80 – 1.85 metri, vârsta aproximativă de 30 de ani, constituție atletică, păr ușor grizonat tuns scurt, „ten ușor măsliniu” după cum se exprimă aceștia, și purta o bluză de trening neagră, pantaloni de blugi negri, largi. Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 pentru a anunța organele de poliţie.

 

Citește și:

UPDATE VIDEO Jaf la o bancă în Dâmbu Rotund, un bărbat cu fața acoperită amenință angajații unei bănci, fură bani

Nici un comentariu

Scrie un comentariu