Închide

Tânăr de 16 ani prins după ce ar fi violat o fetiță de 3 ani

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 20, 2018 0 152

Un tânăr de 16 ani a fost prins și reținut de polițiști aseară după ce ar fi violat o fetiță de 3 ani, care dormea într-o locuință improvizată în zona rampei de gunoi a Clujului.

Tânărul a fugit de la locul faptei și găsit după cinci ore, după ce tatăl fetiței a cerut ajutorul Poliției, și zeci de cetățeni au pornit în căutrea lui. Au fost mobilizate forțe impresionante de ordine pentru găsirea acestuia – polițiști de la toate secțiile de poliție, polițiști de acțiuni speciale, jandarmi și zeci de cetățeni. Aceștia din urmă sunt cei care l-au găsit, câteva ore mai târziu, și l-au predat polițiștilor. Tânărul e cercetat pentru infracțiunea de viol și urmează să fie prezentat magistraților

La ora redactării acestei știri tânărul se află în arestul IPJ Cluj, reținut pentru 24 de ore, și ar urma să ajungă în fața instanței în această după-masă, foarte probabil, spun polițiștii pentru actualdecluj.ro, cu propunere de arestare preventivă – dar nu 30 de zile, cât s-ar cere pentru un adult, ci mai puțin. Deocamdată însă polițiștii nu au stabilit cu ce propunere merg în fața instanței. Decizia o iau judecătorii de la camera preliminară pentru drepturi și libertăți, în această după-masă.

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare