Închide

AUDIO Mesajul unei doctorițe infectate din Deva care trebuie să ajungă la toată lumea. „Vă rog mult să aveți grijă de medici, de cei rămași! Nu e de joacă. Mi-e teamă, aș minți să spun că sunt vitează”

ActualitateSănătateTop News by Catalin Suciu - mart. 27, 2020 5 62738

Actualdecluj.ro a stat de vorbă cu doctorița Alina Popa internată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara după ce a fost depistată pozitiv cu Covid19.

Acasă, la Hunedoara, o așteaptă familia, soțul său și fiica sa. Ambii au fost testați, iar acum se așteaptă rezultatele.

„Mă simt foarte rău, am niște dureri mari de cap, mai greu și cu lumina. Mi-am luat un algocalmin. Nu-s fizic bine, mă tem. Rugămintea mea. Aveți grijă de medicii care au rămas. Aveți grijă de personalul care a rămas în spitale. Trebuie să îi protejați pe ei în primul rând. Testată toată populația (…) Mă tem pentru fetița mea.  Mi-e ușor teamă. Mint dacă aș spune că-s vitează. Nu sunt vitează. Inclusiv acel scenariu negativ l-am luat în calcul. Pe toate le-am luat.”

Ascultați  mesajul doctoriței Alina Popa în player-ul de mai jos. Atenție, acesta vă poate afecta emoțional! 

Citește și:

AUDIO Manifestul unui medic din Cluj. „Suntem niște soldați trimiși în linia 1 cu mâinile goale, în fața unui adversar extrem de periculos. Murim noi, mor și pacienții și n-am făcut nimic”

5 comentarii

 1. Doamna doctor, suntem convinsi ca treceti prin clipe grele insa stim ca v-ati ales o meserie nobila unde curajul si devotamentul se lupta pentru locul primei trasaturi caracteristice a personalitatii dumneavoastra.
  Fiti puternica si optimista, increzatoare si curajoasa.
  Noi va transmitem ganduri pozitive si sustinere!
  Sa auzim numai de bine!
  Multa sanatate

 2. D.na Dr are dreptate….deci CE se dorește ca personalul medical de la spitalele de stat sa moară..cu familie cu tot ….cu pacienți oncologici cu tot…..pentru că 90% dintre clinicile private se fofileaza…cu pile .să îi trateze doar pe cei sănătoși. NU SUNT TESTATI PACIENTII LA INTRNARE..NICI IN URGENTA…NICI LA INTERNARE…..PERSONALUL MEDICAL DE LOC???? ECHIPAMENT NU…….NU CE AVEM AM CUMPARAT..MĂȘTI PT COSMETICEAN SIBONETE…………BĂI DE DECONTAMUNARE SUNT VISE……DE PE MARTE……CONCLUZIA PERSONALUL MEDICAL SI INFECTAT ASIMPTOMATIC DE LA STAT SA MEARGĂ LA LUCRU…SA MOARĂ SIGUR. DACĂ UNII COLEGI COMENTEAZĂ LI SE SPUNE SA.SI DEA DEMISIA…..SAU SĂ TACI CĂ ESTI MIC SI PROST.NU PRICEP AM FOST LA REVOLUTIE AU MURIT TINERI….DE CE??? CA BRANCARDIERI..INFIRMIERI…ASITENTI MEDICALI SI MEDICI SĂ MURIM CA PROSTII .DA MERGEM SĂ SALVĂM VIEȚI DAR NU CA FRAIRI SĂ PRIMIM BOMBA VIRALA…CA SI BOMBA ATOMICA CU MIINILE GOALE……SI DA LA MULTI COLEGI LE ESTE FRICĂ SĂ VORBEASCĂ..OARE SUNTEM DIN NOU PE VREMEA LUI CEAUSESCU UNDE TREBUIE SA TACI….UNA SE RAPORTEAZA SI ALTA ESTE IN REALITATE,…..???? EU SPER CA5 NU AM FOST LA REVOLUTIE(fără să.mi iau diploma de erou) Ca SA MURIM CA PROSTI CU PUMNUL IN GURĂ. D NA DR NU VĂ LASĂM TREBUIE SĂ ÎNVAȚĂM SĂ FIM MAI BUNI MAI OAMENI …SĂ NU ASCUNDEM ADEVĂRUL SUB PREȘ…SI DA SĂ TRĂIM….
  DEMN

 3. Pentru doamna doctor Alina Popa.. Ne rugam ca bunul Dumnezeu. singurul care ne poate pastra sanatosi sa va pazeasca familia si pe dumneavoastra.. Sa va redea sanatatea.. sa va reintoarceti in sinul familiei… Cu multa apreciere si drag fam Popa Ilie si Dorina.. Austria

 4. Da, acum judeca logic: trebuie sa ramana in spitale cate doua saptamani, in trei sau doua ture, dupa care sa fie inlocuiti de alti medici, iar ei sa ramana in carantina inca doua saptamani, apoi sa se inlocuiasca. Asa au facut si in China. De asta am indoieli in privinta competentei dr.-lui Cercel. Nu gandeste ca un epidemiolog. Chair si masurile pentru populatie recomandate de el, au fost sumare de la inceput. Domnul Isus sa-i ajute doamnei, este tanara.

 5. Am aflat de doamna doctor Alina Popa și de la tatăl meu care îi este pacient la Deva. Aveți sprijinul familiei noastre în rugăciune. O întreagă comunitate din Austria vă susține în rugăciune doamna Alina Popa. Suntem convinși ca Dumnezeu se va îngriji de dumneavoastră și veți revenii sănătoasă în mijlocul familiei. Dumnezeu să vă binecuvinteze pe dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare