Închide

AUDIO Manifestul unui medic din Cluj. „Suntem niște soldați trimiși în linia 1 cu mâinile goale, în fața unui adversar extrem de periculos. Murim noi, mor și pacienții și n-am făcut nimic”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - mart. 26, 2020 0 2025

Medicul  Victor Eșanu – președinte la Camera Federativă a Sindicatelor Medicilor din România și angajat la Ambulatoriul de Boli Infecțioase din Cluj atrage atenția asupra riscului la care sunt supuși medicii în această perioadă. Doctorul vorbește deschis despre problemele reale din sistem.

Ascultați-l cu mare atenție. Și vedeți în ce condiții se lucrează în plină pandemie.

Citește și:

AUDIO Mesajul unei doctorițe infectate din Deva care trebuie să ajungă la toată lumea. „Vă rog mult să aveți grijă de medici, de cei rămași! Nu e de joacă. Mi-e teamă, aș minți să spun că sunt vitează”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare