Închide

Au înlocuit-o pe Simona Baciu de la șefia Salinei Turda. „Cel mai bun director” e lăsat pe dianfară

Din județ by Actual de Cluj - mart. 25, 2019 0 851

Simona Baciu, directorul general al Salinei Turda a fost schimbată din funcție printr-o decizie a Consiliului de Administrație al Salinei Turda. Anunțul a fost făcut de fosta directoare pe rețelele de socializare.

Prezența Simonei Baciu la Salina Turda își are originea în perioada USL când fostul primar Tudor Ștefănie colabora politic cu PSD-istul Cristian Matei. ”Ca urmare a Deciziei Consiliului de Administratie al Societății Salina Turda din data de 21.03.2019, incepand de astăzi, nu mai sunt Director General al societății. Au fost mai mult de 4 ani grei, dar frumosi, cu mari bucurii, dar cu multa munca. Le multumesc celor care m-au sustinut si le sunt recunoscatoare”, scrie Simona Baciu pe rețelele de socializare. Schimbarea directorului de la Salina Turda, pe care primarul Cristian Matei o considera ”cel mai bun director de până acum”, are puternice conotații politice și arată că PSD care controlează administrația locală de la Turda face următorul pas, spre controlul strict al societăților subordonate.

Cifrele înregistrate de Salina Turda în perioada în care Simona Baciu a fost la cârma societății au fost în continuă creștere, scrie InTurda.ro care precizează că la finalul anului 2018, Salina Turda a înregistrat venituri totale de peste 22.000.000 Lei. Primarul Cristian Matei aprecia în 2018, într-o ședință a Consiliului Local Turda, că Simona Baciu este ”cel mai bun director de până acum” al Salinei, relatează InfoArieș.ro.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu