Închide

Au crescut salariile funcționarilor din Primărie. Urmează „marea climatizare”

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - sept. 24, 2015 0 481

Săptămâna aceasta, consilieiri locali au aprobat creșterea salariilor cu 12% a funcționarilor din primărie și instutuțiile subordonate. Pentru anul următor se mai pregătește încă o surpriză angajaților – dotarea biroulurilor cu aer condiționat.

Primăria clujeană s-a racordat prevederilor legale și a aprobat majorarea cu 12 % a salariilor tuturor angajaților din aparatul administrativ și instituțiile subordonate. Decizia a fost luat la ședința extraordinară a forului local din 22 septembrie.

O altă cerință a funcționarilor care s-au plâns în repetate rânduri de condițiile de muncă – lipsa aeruli condiționat din birouri – este în lucru. Administrația locală a scos la licitație serviciile de proiectare pentru dotarea clădilor de pe Moților unde funcționează instituția cu un sistem modern de climatizare. Contractul este estimat la peste 130.000 de lei. Firma care va câștiga va elebora și studiul de fezabilitate care va pune pe tapet costurile implementării sistemului în clădirile în care își desfășoară activitatea autoritatea administrativă locală. Licitația are ca dată limită de depunere a ofertelor ultima zi din luna septembrie. După încheierea contractului, în termen de o lună și jumătate, proiectantul angajat trebuie să prezinte forului local indicatorii tehnico-economici pentru climatizarea primăriei. Din 2016, este posibil să înceapă și lucrările de implementare a sistemului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu