Închide

Au creat precedentul și au cântat deasupra Clujului. Înainte de închiderea Zilelor Culturale Maghiare

ActualitateTop News by Luminiţa Silea - aug. 25, 2014 0 336

Neumarkt Brass Quintet a închis Zilele Culturale Maghiare cu un concert inedit susținut în turnul bisericii Sf. Mihail din Piața Unirii. Edificiul din centrul orașului a fost deschis vizitatorilor toată săptămâna trecută. Trupa din Târgu Mureș a adus o perspectivă nouă asupra utilizării teresei din turn, nu doar pentru a privi Clujul de sus.

sursa foto: Kiss Gabor - Zilele Culturale Maghiare

sursa foto: Kiss Gabor – Zilele Culturale Maghiare

„În faţa unui auditoriu realmente interesat şi numeros, Neumarkt Brass Quintet a fost la înălţime, la propriu cât şi la figurat. Trupa originară din Târgu Mureş a cântat din turnul Bisericii Sf. Mihail şi a fost aplaudată după fiecare melodie, în timp ce lumea s-a tot înmulţit, printre care şi o sumedenie de copii fascinaţi de întreg spectacolul. Evenimentul a reprezentat o încălzire intelectuală binevenită pentru gala de închidere şi concertul care stăteau să înceapă în Piaţa Unirii”, au menționat organizatorii Zilelor Culturale Maghiare.

sursa foto: Kiss Gabor - Zilele Culturale Maghiare

sursa foto: Kiss Gabor – Zilele Culturale Maghiare

foto: Benthlendi Tamas - Zilele Culturale Maghiare

foto: Benthlendi Tamas – Zilele Culturale Maghiare

Evenimentul organizat de comunitatea maghiară din Cluj s-a închis oficial duminică cu o gală de dans, discursuri ale oficialilor și artificii.

  • author photo two

    Luminiţa Silea

    Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu