Închide

Atac la Miriuță. „Mai avea puțin și juca prin ligile regionale”

Sport by Catalin Suciu - feb. 26, 2017 0 415

Antrenorul Astrei îl atacă pe Vasile Miriuță, după ce tehinicanul CFR-ului a declarat în urmă cu câteva zile că formația din Giurgiu a fost eliminată de locul 7 din Giurgiu.

Marius Șumudică a fost deranjat de o reacție a tehnicianului CFR-ului după ce Astra a fost învinsă în Europa League de Genk cu 1-0. „Să ne lase Vasile. Când era la Cottbus mai avea puțin juca în ligile regionale. Îi dusese pe ăia să joace cu Oberhausen. Cred că ar fi onest să nu vorbească cine ne-a scos pe noi. Asta ar trebui să spună domnul Miriuță”.

„Hai să fim serioşi. Astra e o echipă bună, dar te-a bătut o echipă de pe locul 7 sau locul 8 din Belgia. Bravo băieţilor, bravo lui Marius Şumudică! Au făcut o treabă extraordinară, dar te-a scos Genk, nu te-a scos nu ştiu cine”, spusese antrenorul „feroviarilor”.

Astra și CFR Cluj se află în luptă directă pentru un loc de play-off.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.