Închide

ARL Cluj va construi pasajul de 650 de metri de la Baia Mare-Italsofa. CNAIR finanțează investiția cu 18 milioane de lei, bani din PNRR

Economie by Actual de Cluj - apr. 17, 2024 0 207

Consiliul Județean Maramureș a semnat cu Strabag – ARL Cluj contractul de 52 milioane lei pentru construirea pasajului suprateran de la Baia Mare-Italsofa. Contractul a fost semnat după ce concurentul Freyrom și-a retras contestația de la CNSC, potrivit datelor pe care le-a analizat Economedia în SEAP. CJ Maramureș urmează să anunțe și câștigătorul contractului pentru pasajul Baia Mare-Recea (Clubul Văcarilor).

Pasajul suprateran cu o lungime de 650 de metri care va construit în sudul municipiului Baia Mare la ,,Italsofa-Groși” va beneficia de finanțare prin PNRR, anunță și Compania de Drumuri care a primit 18 milioane de lei, finanțare din PNRR.

,,COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar al finanțării și MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCURII, în calitate de coordonator de reforme si/sau investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta, au convenit în data de 29.03.2024, încheierea Contractului de Finanțare nr. 52 pentru proiectul “Pasaj Italsofa (Baia Mare-Grosi)” în vederea acordării finanțarii prin Planul National de Redresare si Rezilienta,Componenta 4. Transport sustenabil; Reforma R1 – Transport sustenabil, decarbonizare și siguranță rutieră / Investitia I3 – Dezvoltarea infrastructurii rutiere sustenabile pe rețeaua TEN-T, taxarea rutieră, managementul traficului și siguranța rutieră.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare