Închide

Arestat după ce a fost depistat beat la volan, aproape de coma alcoolică, în plus conducea o mașină neînmatriculată, și fără permis

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 25, 2022 0 159

Un clujean a fost arestat preventiv după ce a fost depistat beat la volan, aproape de coma alcoolică, în plus conducea o mașină neînmatriculată, și fără permis de conducere.

E vorba de un bărbat de 47 de ani depistat în 21 iulie seara în jurul orei 20 în timp ce se deplasa cu mașina prin comuna Ceanu Mare. Acesta a fost oprit de polițiștii din Câmpia Turzii și reținut după ce s-a dovedit că acesta conducea o mașină neînmatriculată, fără permis de conducere, și în plus sub influența alcoolului. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autoturismul nu figura ca fiind înmatriculat, iar bărbatul figura cu dreptul de a conduce reținut. De asemenea, rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. O asemenea alcoolemie în aerul respirat denotă o concentrație dublă în sânge, peste limita la care se instalează de obicei coma alcoolică, 2,5 grame de alcool pur în litrul de sânge.

În baza probatoriului administrat, magistrații Judecătoriei Turda au dispus pe numele bărbatului, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu