Închide

Aproape cinci sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar în ultimele 24 de ore, de departe cele mai multe din țară și azi, exceptând Capitala

SănătateTop News by Actual de Cluj - apr. 07, 2021 0 269

Aproape cinci sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj doar în ultimele 24 de ore, de departe cele mai multe din țară și azi, exceptând Capitala.

În Cluj au fost identificate în ultimele 24 de ore un număr de 463 cazuri noi de infecție cu coronavirus, la mare distanță de alte județe din țară, aproape dublu față de următorul județ, Timiș, unde au fost înregistrate 240 de cazuri noi.

Cu aceste aproape cinci sute de cazuri județul Cluj ajunge la aproape 51.500 de cazuri noi de infecție depistate, cele mai multe din provincie. Rata de incidență a infecției, de 6,62 la mia de locuitori, în creștere de la 6,40 ieri, e la rândul său printre cele mai ridicate din țară, depășită doar de Ilfov cu 8,66 și București cu 6,91 cazuri la mie.

Să mai spunem că numărul mare de cazuri de infecție depistate în Cluj e determinat parțial și de numărul mare de teste de depistare a infecției procesate- doar de ieri până azi numărul e aproape de 2.000, mai exact 1.940, dintre care aproape o mie au fost prelevate de la persoane care au manifestat simptome de infecție. Numărul total al testelor procesate la Cluj de la debutul pandemiei până în prezent, timp de peste un an, e de peste 447.700.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare