Închide

Aproape 370 de persoane au fost confirmate cu infecție cu coronavirus doar în ultimele 24 de ore în Cluj, numărul total depășește 66.000 de infecții, cele mai multe din România după București

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 04, 2021 0 291

Aproape 370 de persoane au fost confirmate cu infecție cu coronavirus doar în ultimele 24 de ore în Cluj, în condițiile în care în acest interval numărul testelor procesate pentru depistarea infecției a fost mai mic, fiind weekend.

E vorba mai exact de 368 de persoane diagnosticate cu infecție cu coronavirus doar în ultimele 24 de ore în Cluj, ceea ce face ca numărul total al infecțiilor depistate în Cluj să depășească azi 66.000 de la debutul pandemiei în primăvara anului trecut, cel mai mare număr de infecții depistate într-un județ din țară, exceptând Capitala. Să menționăm, rata incidenței infecției e în creștere continuă în ultimele săptămâni, azi aceasta a depășit pragul de 6 cazuri la mia de locuitori, la 6,01 cazuri la mie.

Până acum în Cluj au fost procesate peste 715.000 de teste de la debutul pandemiei de coronavirus, o rată de pozitivare de aproape zece procente.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare