Închide

FOTO Organizatorii UNTOLD au înlocuit, integral, gazonul de pe Cluj Arena. Terenul va putea fi utilizat din 25 octombrie

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - oct. 04, 2021 0 1069

Așa cum au s-au angajat  prin contract, organizatorii festivalului UNTOLD au înlcouit integral gazonul de pe stadionl Cluj Arena – anunță Consiliul Județean Cluj. Este pentru prima oară de la inaugurarea stadionului, din 2011, când gazonul este înlocuit complet. Anterior, au mai fost înlocuite doar bucăți din gazon.

„Gazonul a fost schimbat în totalitate cu unul similar, indicat de forul administrativ județean, având următoarele specificații: grosime de 5 cm, Iolium perenne 100%, densitate 95-98%, înălțimea firului 2,5 cm”, au informat reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Costurile pentru înlocuirea gazonului s-au ridicat la 150.000 de euro.

În afara acestei sume, organizatorii UNTOLD au achitat tariful de închiriere, de pste 600.000 de lei, plus garanțiile pentru reparații, în urma festivalului.

Noua suprafață de joc va putea fi folosită începând cu data de 25 octombrie 2021, informează Consiliul Județean.

 „Noul gazon oferă condiții excelente de joc, permițând desfășurarea tuturor tipurilor de competiții sportive, inclusiv a celor de înalt nivel. Așa cum am promis, pentru înlocuirea suprafeței de joc nu au fost folosite fonduri publice, organizatorul festivalului Untold asumându-și sarcina de a schimba în întregime gazonul, pe cheltuiala sa”, transmite președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu