Închide

ANUNȚ CTP Cluj: Plata Biletelor de transport cu cardul bancar, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia “mobilPay Wallet”

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 26, 2017 0 341

Persoanele care doresc sa beneficieze de serviciile de transport public ale CTP Cluj-Napoca pot achizitiona biletele de calatorie de pe cardul bancar folosind aplicatia  mobilPay Wallet de pe orice smartphone cu sistem de operare Android si iOS. Aceasta metoda de plata completeaza plata prin SMS, fiind o modalitate rapida si eleganta de plata cu cardul bancar, la aceleasi preturi ca pentru plata prin SMS.  Se poate utiliza orice card bancar Visa/Mastercard/Maestro emis de orice bancă din lume, iar tehnologia folosită este patentată si  respectă regulile de securitate impuse de Visa/Mastercard.

Pentru a folosi acest serviciu urmati pasii urmatori:
1. Instalati aplicatia mobilPay Wallet de pe get.mobilpay.com , Magazin Play sau scanand codul QR de pe afis. 2. Introduceti datele de plata cu cardul o singura data la instalarea aplicatiei. 3. Alegeti biletul dorit din  functia Transport. 4. Primiti prin SMS codul care confirma achizitia biletului , iar dupa primirea confirmarii puteti calatori conform biletului ales.5. In cazul unui  control prezentati codul primit prin SMS. Codul de confirmare este valabil strict pe telefonul mobil de la care s-a realizat plata.  Acest cod nu este transmisibil.
Informatii despre tarife si servicii de transport:  www.ctpcj.ro

COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC CLUJ-NAPOCA S.A.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare