Închide

Amfiteatrul din incinta Hotelului Univers T a fost complet modernizat / Capacitatea amfiteatrului este de 290 de locuri

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iul. 12, 2022 1 612

Lucrările de modernizare a amfiteatrului din incinta Hotelului Univers T au fost finalizate, anunță conducerea acestui obiectiv aflat în patrimoniul Consiliului Județean Cluj.

Este vorba despre o ultimă etapă din cadrul amplului proiect de renovare a întregului Hotel Univers T, demarat încă din 2019, când s-au realizat lucrări de modernizare la restaurante, terase, camere de hotel și săli de conferință.

Potrivit conducerii Univers T, amfiteatrul are acum un design complet nou și un concept de amenajare elegant.

Capacitatea amfiteatrului este de 290 locuri, aceasta permițând găzduirea de conferințe, congrese și evenimente științifice, medicale, culturale și artistice.

„Prin această ultimă investiție s-au încheiat lucrările de modernizare a întregului Complex UniversT”, au transmis reprezentanții societății patronate de Consiliul Județean Cluj.

Complexul Univers T se află în cartierul Gheorgheni, în imediata vecinătate a centrului comercial Iulius Mall Cluj.

Un comentariu

  1. Îmi aduc aminte că în plin ceaușism, in aceasta sală am ținut cursul festiv, provocând un adevărat scandal pentru că toți absolvenții universității țineau acest „spectacol” la CUC, pe Emanuel de Martone. Rețin că era o sală foarte cocheta pentru anii aceia de mari lipsuri. Și oricum chiar și banchetul l-am ținut tot la Casa Tineretului, cum se numea pe atunci. Și da, aveam pile la partid…

Scrie un comentariu

Articole similare