Închide

Americanii de la Emerson, cu un campus în parc industrial la Cluj, angajează peste 200 de persoane

EconomieSinteză știri locale by Actual de Cluj - ian. 17, 2018 0 974

Compania Emerson, parte a unui concern american, are disponibile în pre­zent aproximativ 200 de locuri de muncă, în Cluj-Napoca, scrie ProdusinArdeal.ro. Posturile deschise sunt în domenii precum auto­matizare şi inginerie mecanică, tehno­logia informaţiei, dezvoltare software, achiziţii, logistică, planificare strategică, finanţe, resurse umane, marketing, su­port pentru clienţi şi producţie (inclusiv muncitori pe linia de producţie).

Compania care a dezvoltat un campus în parcul industrial Tetarom II a ajuns la aproximativ 2.400 de angajaţi pe piaţa locală, în condiţiile în care anul trecut au fost recrutaţi peste 200 de oameni.

La Cluj, divizia Emerson Automation Solutions continuă în prezent cu producţia şi asamblarea regulatoarelor de presiune Fisher®, produse Roxar de măsurare şi asigurare a fluxului, dispozitive Coriolis Micro Motion pentru măsurarea fluxului şi a densităţii, inclusiv produse Rosemount Flow, soluţii şi produse Rosemount Analyzer, sisteme de control şi automatizare PlantWeb™ Solutions Group, corpuri de iluminat şi cutii de racord Appleton A.T.X. pentru medii periculoase şi adverse. Emerson Automation Solutions oferă şi servicii în domeniul administrării afacerilor, inginerie şi IT, asistenţă clienţi, asistenţă vânzări, marketing, finanţe şi lanţuri de aprovizonare. Tot la Cluj, divizia Emerson Commercial & Residential Solutions produce diferite unelte din marca RIDGID® pentru constructori şi instalatori. Divizia de la Cluj deţine şi funcţii de marketing, asistenţă clienţi şi IT.

Ştirea integrală AICI

Despre locuri de muncă la Cluj citeşte şi:

Sute de locuri de muncă disponibile în Cluj. Vezi câți oameni angajează companii ca De’Longhi, Bosch și Emerson

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu