Închide

Amenzi de mii de euro pentru lemne transportate ilegal, aproape două sute de metri cubi confiscate, atât a fost depistat pe drumurile din Cluj în doar câteva zile

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 16, 2023 0 136

Amenzi de mii de euro pentru lemne transportate ilegal, aproape două sute de metri cubi confiscate, atât a fost depistat pe drumurile din Cluj în doar câteva zile.

Astfel, între 12 și 14 septembrie polițiștii din Huedin au verificat trei firme de profil, dar și transporturi de lemne, cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj. Rezultatul în cele trei zile de controale – cinci amenzi de 44.0000 de lei și aproape 190 de metri cubi de lemne, dintre care 80 de metri cubi de rășinoase, 13,4 metri cubi de cherestea, 36de metri cubi de lemn de foc esență fag și aproape 50 de metri cubi de lemn esență rășinoase confiscate.

Polițiștii au constatat, în flagrant, o infracțiune de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste zece metri cubi, neînsoţite de documentele specifice de transport, fiind confiscat un ansamblu de vehicule în valoare totală de 40.000 euro, despre care actualdecluj.ro a relatat în urmă cu două zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu