Închide

Alternativa Dreapta Florești are o nouă coducere și planuri ambițioase pentru viitoarele alegeri locale

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - mart. 03, 2021 0 383

Filiala Partidului Alternativa Dreaptă din Florești și-a ales conducerea, conform Statutului în vigoare, transmite co-președintele formațiunii, Adela Mîrza.

În urma votului secret exprimat, Ionel Daniel Deușan (foto sus) a fost desemnat căștigătorul mandatului de președinte al filialei Florești, pentru următorii 4 ani.

Deușan și-a câteva obiective clare: dezvoltarea filialei locale AD, proiecte de interes pentru comunitatea floreșteană și participarea la alegerile din 2024, cu scopul de a aduce în Consiliul Local Florești 3-5 consilieri.

În Biroul Executiv Local AD al Comunei Florești, alături de președinte, au fost aleși vicepreședinții Serhat Topbaș și Mircea Marcu, secretarul-general Marius Hodină și secretarul-trezorier Dorin Al. Cosmuța.

Filiala Locală Florești, înființată anul trecut, a participat la ultimele alegerile locale și parlamentare, acest lucru constituind prima experiență politică de anvergură care, la următorul scrutin electoral, va conta cu siguranță.

„Pornim la drum mânați de același gând cu care am marșat și în alegerile locale, acela de a ne pune exclusiv în slujba comunității locale de care aparținem. Sunt multe de făcut în Florești iar oameni dispuși să se implice, destul de puțini. Îmi propun să schimb acest lucru și să atrag cât mai mulți tineri alături de mine și de echipa mea. Deja au început să vină către noi astfel de persoane dornice să schimbe în bine viața localității în care trăiesc. Asta nu poate decât să mă bucure și să îmi dea speranță. Vom avea un cuvânt greu de spus la următoarele alegeri”, a transmis Ionel Deușan, printr-un comunicat de presă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare