Închide

Altercație cu tentativă de omor la Cluj, un marocan a fost înjunghiat

Actualitate by Mihai Prodan - feb. 23, 2022 0 282

Altercație cu tentativă de omor la Cluj, un bărbat a fost înjunghiat, a fugit la spital.

Ieri după-masă în jurul orei 14, poliția a fost sesizată prin apel la numărul de urgență 112 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, s-a deplasat la spital în Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală. ”Până în prezent, în urma administrării materialului probator de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Cluj-Napoca a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21 spre 22 februarie, în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetățean străin”, au explicat anchetatorii. ”Cel în cauză, pe fondul unei discuții contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înțepător-tăietor”.
După examinarea medico-legală a victimei s-a constatat faptul că leziunile suferite i-au pus în primejdie viaţa, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de omor. Autorul, bărbatul de 33 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus într-un centru de arestare preventivă.

Victima este un cetățean marocan, în vreme ce agresorul e cetățean francez, au precizat surse din Poliție pentru actualdecluj.ro.

UPDATE Atât victima cât și agresorul sunt medici, absolvenți ai Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism Berlin.