Închide

Alertă cu bombă la un mall din Cluj. Pirotehniștii s-au deplasat la fața locului

ActualitateTop News by Catalin Suciu - ian. 24, 2017 0 898

Poliția s-a deplasat de urgență la Vivo, fostul Polus, în urma unui apel telefonic care indica un colect suspect aflat în incinta centrului comercial. La mall a ajuns și o echipă de pirotehniști, dar alarma s-a dovedit falsă, a anunțat pentru actualdecluj.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

„În jurul orei 13:45 a fost făcută o sesizare în centrul comercial cum că  ar fi fost plasat un colet suspect. Poliția a ajuns de urgență și a deliminat zona unde existau indicii că s-ar afla coletul. La fața locului a fost trimisă și o echipă pirotehnică. În urma căutărilor, s-a constatat că alarma este falsă. În schimb, a fost reținut un bărbat de 28 de ani din Timișoara care a fost dus la audieri. Urmează să fie luate măsuri împotriva acestuia”, a spus Jucan.

Nu a fost evacuată nici o persoană din centrul comercial. S-a închis temporar intrarea trei din mall.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.