Închide

Ai o carte la tine? Intri gratis la grădina botanică

ActualitateRevista Presei by Actual de Cluj - apr. 23, 2014 1 395

Azi, de Ziua Internaţională a Cărţii, la Grădina Botanică din Cluj-Napoca se intră fără bilet. Iniţiativa îi aparţine clujeanului Victor Miron şi face parte dintr-o campanie de promovare a lecturii, „Cărţile pe faţă“, începute în urmă cu vreo două luni.


„Toată ziua, în 23 aprilie, de Ziua Internaţională a Cărţii, se intră gratis la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine!  Încă nu se circulă gratuit cu autobuzul, însă la Grădina Botanică e şi mai plăcut să citeşti“, spune Victor Miron, unul dintre iniţiatorii campaniei „Cărţile pe faţă“, citat de Yahoo News România.

gradinabotanicafb

Campania are pagină de Facebook şi a devenit comunitate virtuală în continuă creştere, cu peste 4.000 de fani. „Ştiu sigur că sunt din Bucureşti, Braşov, Timişoara, Iaşi şi Cluj, locul de unde a început totul. Vrem să ajungem la 10.000 de book selfie-uri până la sfârşitul anului“, explică tânărul.

În campanie se oferă reduceri de 10% la cumpărarea unei cărţi dintr-o librărie, 10% la lucrările făcute la medicul stomatolog, dar şi cărţi la schimb pentru cei care îşi repara maşina a service-ul auto al lui Miron, Iovi – pe durata cât maşina lor e la reparat. Câştigaţi sunt şi cei care au la poza de profil de pe Facebook o imagine cu ei citind o carte, un book-selfie, concept inventat la Cluj de Victor Miron.

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare